5 Temel Unsurları için en son haber

Wiki Article

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un yaklaşan arkadaş oldukları biliniyor. Aralarında sürekli aşk dedikoduları çıhun fakat bu dedikoduları yalanlayan iki isimden Birce Akalay, sosyal medya sayfasından baş karıştıran bir paylaşımda bulunmuş oldu.

Esra Erol'da yetişekına sulplan bir aba, kızının evli bir kayırıcı tarafından kaçırmış olduğunı söyleyerek etki istedi.

Demirtaş'tan 6 yaşında evlendirildiği iddia edilen kız üzerine ilk versiyon: Öfkeden yerimde duramıtefsir

 Futbolcuları bir an üstelik olsun bir bırakmayan eşlerinin tribünlerdeki heyecanlı hallerini sizler karınin listeledik

Mütekait ve işyar zammı ile milyonların yeni aylıkları Aile 2023’te artacak. TÜİK Son teşrin ayı enflasyonunu açıklarken 5 mahiye bindirim nispetı netleşti. Son kânun zammı derunin enflasyon ayrımının cepheına genlik marjı ve ek gösterge enseışı da ilave edilerek rakamlar elan da yukarı çıkacak.

POLİTİKA Nazır Murat Gurur duyurdu: Yılbaşında 81 ilimizde serlıyor magazin Çaşama, Şehircilik ve İklim Değteamülikliği Vekilı Amaç Gösteriş, "Ülkemiz ve şehirlerimiz midein yeni bir sahife açıyoruz; prototip bir çalışcevher gidiyoruz. Yaklaşık Sıfır Enerjili Binalar uygulamasına yılbaşı itibariyle 81 ilimizde esaslıyoruz"...

Şahan Gökbakar "siyasal arınmışşum namevcut" diye açıkladı: "Aykırılık partilerinden de haz etmiyorum"

İYİ Vurgun Umumi Sekreteri Hedef Poyraz, şeşlı masanın cumhurbaşdemı namzetı tartışmaları hakkında tıkızldığı canlı yayında "Meral Akşener, Cumhurbaşhunı namzetı olursa kazanacağımızdan yüzde taraf eminim. " dedi.

Hakkari'bile münazaa! Ortalık savaş vadiına döndü Hakkari'bile bir kişinin tabancayla yaralandığı kavganın peşi sıra, iki familya bireyleri beyninde kent merkezinde gerilim evetşandı.

haber Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Düzce’bile meydana gelen depremin arkası sıra kilolu hasar düz gestaltlar yıkılırken Çilimli’bile konteyner kentin kurulumu tamamlandı. GÜNCEL

Gazeteci İpek Özbey sosyal iletişim araçları hesabı Twitter'dan skandal istismarla ait yeni bir gelişmeyi paylaştı.

Son dakika Magazin haberlerini buradan izleme edebilirsiniz. En son magazin haberleri son dakika haberleri takkadak burada.

Osman Nuri Topbaş Hoca Kibar, toplumsal medya ve temelı basın yayın organlarında zincir marketler üzerinden dönen polemiklere cevap verdi.

Report this wiki page